Classic Car Carrosier

Omschrijving

Collection by Vermant is op zoek naar een carrossier/plaatslager, met een bijzondere kennis van restauratie en restauratietechnieken.

Collection by Vermant is gespecialiseerd in onderhoud, revisie, reparatie en restauratie van klassiekers en collectiewagens.

Als carrossier/plaatslager werk je aan waardevolle klassiekers en collectiewagens en sta je in voor alle aspecten van carrosserieherstellingen. De werkzaamheden aan deze auto’s variëren van kleine ingrepen van enkele uren tot grotere restauratieprojecten. Het werk en de manier van werken is daarom zeer uitdagend.

Uitzonderlijk aan de functie is de mate van zelfstandigheid en technische diepgang. De werkzaamheden zijn zelden standaard en vergen een bovengemiddeld technisch inzicht en uitvoeringsvermogen met daarenboven een grote mate van creativiteit. De complexiteit van sommige opdrachten maakt het werk voortdurend uitdagend.

Profiel

Je hebt een bovengemiddeld technisch inzicht en uitvoeringsvermogen. Uit je uitgebreide kennis van carrosserietechniek blijkt dat je het vak beheerst en met liefde en passie uitvoert. Jarenlange ervaring is dan ook een must.

Diepgaande kennis van restauratietechnieken is van groot belang. Je bent een doorzetter, collegiaal en creatief en je kan zelf je werk plannen en organiseren. Je weet ook wanneer je hulp moet vragen. Je hebt goede omgangsvormen en je bent communicatief.

Verder heb je:

• Minstens 10 jaar ervaring
• Specifieke kennis van restauratie en bijhorende technieken
• Een oog voor detail en werk je zéér kwaliteitsgericht
• Ervaring met klassiekers en sportwagens
• Een bijzonder technisch inzicht
• Een passie voor oldtimers en collectiewagens
• Verantwoordelijkheidszin en ambitie om Collection by Vermant verder uit te bouwen.

Aanbod

Collection by Vermant biedt je een functie met een grote mate ‘eer van je werk’.
Zelfstandigheid en uitdaging door het werken aan uitzonderlijke en waardevolle klassieke en collectiewagens. We bieden je veel voldoening, vrijheid en de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling in het vak.
Collection by Vermant is een bedrijf waar met liefde voor de auto en het ambacht gewerkt wordt en dat bovendien deel uitmaakt van een sterke dealergroep.

Solliciteer nu
One file only.
20 MB limit.
Allowed types: pdf doc docx.
One file only.
20 MB limit.
Allowed types: pdf doc docx.