Allround Technisch Specialist

Als allround technisch specialist werk je aan waardevolle klassiekers en collectiewagens. De werkzaamheden aan deze auto’s variëren van kleine ingrepen van enkele uren tot grotere projecten. Het werk en de manier van werken is daardoor veel uitdagender dan in een moderne autowerkplaats. 
Uitzonderlijk aan de functie is de mate van zelfstandigheid en technische diepgang. De werkzaamheden zijn zelden standaard en vergen een bovengemiddeld technisch inzicht en uitvoeringsvermogen met daarbovenop een grote mate van creativiteit. De complexiteit van sommige jobs maakt het werk voortdurend uitdagend.

Functievereisten

Je hebt een bovengemiddeld technisch inzicht en uitvoeringsvermogen. Uit je uitgebreide kennis van autotechniek blijkt dat je het vak beheerst en met liefde en passie uitvoert. Jarenlange ervaring is dan ook een must.
Diepgaande kennis van motoren is van groot belang. Ervaring met Ferrari en Porsche motoren, een grote meerwaarde. 
Je bent een doorzetter, collegiaal en creatief die zelf z’n werk kan plannen en organiseren en die weet wanneer hij hulp moet vragen.
Je hebt goede omgangsvormen en je bent communicatief.

Wat Collection by Vermant je kan bieden

Een functie met een grote mate ‘eer van je werk’. Zelfstandigheid en uitdaging door het werken aan uitzonderlijke en waardevolle klassieke en collectiewagens. We bieden je veel voldoening, vrijheid en de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling in het vak.
Dit in een bedrijf waar met liefde voor de auto en het ambacht gewerkt wordt en dat bovendien deel uitmaakt van een sterke dealergroep. 

Profiel 

- Minstens 5 jaar ervaring 
- Specifieke kennis van: complexere mechaniek, elektronica, afstellen en reviseren van carburatoren, injectiesystemen en motorenbouw 
- Ervaring met klassieke en sportwagens 
- Zelfstandig kunnen werken 
- Technische wizard met inzicht 
- Gedreven en gepassioneerd zijn

Meer info:
015 29 25 20

Solliciteer nu
One file only.
20 MB limit.
Allowed types: pdf doc docx.
One file only.
20 MB limit.
Allowed types: pdf doc docx.